Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινάει ο νέος μας διαγωνισμός!


Ο τέταρτος διαγωνισμός μας ξεκινάει σήμερα με ένα βιβλίο-ποιητική συλλογή της Μαρούλλας Πανάγου, η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να μας το στείλει από την Ν. Αφρική.

Μία ποιητική συλλογή με τέσσερις ενότητες, με διαφορετικού ύφους ποιήματα η καθεμιά (Γνωμικά, Της Πατρίδας, Διάφορα, Της Καρδιάς και της Ψυχής).

Κι αυτός ο διαγωνισμός μας θα κρατήσει 10 μέρες, από σήμερα μέχρις τις 17 Σεπτεμβρίου (στις 19:30 θα γίνει η κλήρωση). Μπορείτε μέχρι τότε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνσή μας: poihshkailogotexnia@yahoo.gr με θέμα Διαγωνισμός.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της ποιήτριας, παρμένο μέσα από το βιβλίο.


Η Μαρούλλα Πανάγου γεννήθηκε το 1952 στο χωριό Περιστερώνα της Κύπρου. Τρεις μήνες πριν από την εισβολή των Τούρκων και τον επόμενο διαμελισμό του νησιού, ήλθε στη Νότιο Αφρική το 1974. Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε και απόκτησε τρία παιδιά. Το πατρογονικό της επώνυμο ήταν Νικοδήμου.

Η Μαρούλλα γράφει από μικρή λογοτεχνικά κείμενα, και ιδιαίτερα ποίηση, στην οποία επιδίδεται με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Πληγωμένη από τη βάρβαρη κατοχή της μισής Κύπρου, έγραψε συγκινητικούς στίχους. Έχει διακριθεί σε παγκόσμιους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς, κερδίζοντας βραβεία από το Πνευματικό Πρακτορείο του Γιοχάννεσμπουργκ, τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών του Καναδά, τον σύλλογο "Αριστοτέλης" Γερμανίας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.