Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

''Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας'' του Χόρχε Μπουκάϊ. (Video)

''Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας'' του Χόρχε Μπουκάϊ. (+ Video)
Αξίζει να δείτε το υπέροχο αυτό βίντεο που με πολύ καλή αισθητική αναδεικνύει το σοφό κείμενο του Χόρχε Μπουκάι που πλαισιώνεται τέλεια με το μουσικό κομμάτι “Your Love is My Cure“ των Brian Keane & Omar Faruk Tekbilek.

Αξίζει να το δείτε για να προβληματιστείτε πάνω στο αντικειμενικό γεγονός της μικρότητας του πασσάλου και της θηριοδίας του “δαμασμού”!
Το προτείνουμε σαν ερέθισμα για σκέψη και σοβαρό προβληματισμό πάνω στο τί είναι ικανός να κάνει ο καθένας απο μας, και όχι φυσικά για να αποτελέσει ακόμα ένα άλλοθι τυχόν αποκοιμισμένων συνειδήσεων!

”Όποιος νομίζει ότι είναι πολύ μικρός για ν’ αλλάξει τα πράγματα ή για δημιουργήσει πρόβλημα στους “δαμαστές”, σίγουρα δεν έχει προσπαθήσει να κοιμηθεί σ’ ένα δωμάτιο μ’ ένα μόνο “ορεξάτο” κουνούπι!”…..
Δείτε το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.