Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Φεύγει το καλοκαίρι, το φθινόπωρο έρχετε...


Φεύγει σιγά σιγά και το καλοκαιράκι και ως συνήθως αφήνει μια γεύση μελαγχολίας. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι μελαγχολώ ιδιαιτέρως καθώς η εποχή μου είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας, όμως γνωρίζω ότι πολύς κόσμος λατρεύει το καλοκαίρι σαν θεό. Είναι η εποχή που ο άνθρωπος βγαίνει έξω, ξεκουράζεται, φλερτάρει, ερωτεύεται και τόσα άλλα κι όλα αυτά ενδεχομένως να είναι οι αιτίες που να αφήνουν την μελαγχολία στην ατμόσφαιρα του φθινοπώρου αλλά και στις ψυχές των ανθρώπων.

Φεύγει λοιπόν το καλοκαίρι είμαστε στο τελευταίο πενθήμερο του Αυγούστου και σιγά σιγά θα αρχίζει να δροσίζει, να νυχτώνει πιο γρήγορα, θα δούμε λίγα σύννεφα, θα μυρίσουμε αυτήν την εκπληκτική μυρωδια της πρώτης βροχής που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μυρωδιά, θα μαζευτούμε σε ζεστές παρέες κτλ. Φαίνεται πως τελικά ούτε και το φθινόπωρο είναι άσχημο (ίσως από την δική μου οπτική γωνία).

Θέλοντας λοιπόν να σας βάλουμε σιγά σιγά στην ατμόσφαιρα του φθινοπώρου το '' Ποίηση και λογοτεχνία'' θα σας παρουσιάσει παρακάτω μια όμορφη συλλογή από φθινοπωρινές εικόνες.








2 σχόλια:

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.